In elkaar zetten van de Rustic X DIY Changing Table

Stap 1: Montage van zijden

Boorgaten in elk uiteinde van de 15in 2 x 2’s. Vervolgens schroef ze en plak ze op de 31,5in 2 x 3’s zoals afgebeeld in de afbeelding. Onthoud, we hebben twee van deze nodig.

Opmerking: Weet dat de zakgaten aan de binnenkant van de kleedkamer liggen, daarom moet u de lelijkere zijkanten van uw hout kiezen om aan deze kant te zijn

Stap 2: Zijkanten samenstellen

Bevestig de langere hoek 2 × 2 met 2 “houtschroeven van boven en onder, zoals afgebeeld. Zorg ervoor dat u ook deze gewrichten lijmt.


Stap 3: Montage van zijden

Schroef en kleef de kleinere hoek 2 × 2 in de rechterbovenhoek met 2 “houten schroeven. Zoals afgebeeld, plaats de onderste schroef iets van het midden en bij een hoek van 2 × 2. (Zoals u in de volgende stap kunt zien, komen we er achter met een zakgat schroef.)


Stap 4: Zijkanten samenstellen

Met de Kreg-jig boren u een zakgat in de resterende kleinere hoekige 2 × 2’s zoals afgebeeld in de afbeelding. (Zorg ervoor dat je gat in de juiste kant zit) Schroef en plak de onderkant van de X in met een 2 “houten schroef en een 2-1 / 2” zakgat schroef, zoals afgebeeld.

Stap 5: Montage Top

Boor vier zakgaten, even verdeeld in drie van de 49 inch 2 × 6’s. U zou de lelijkere zijkanten van uw hout moeten kiezen om aan deze kant te zijn. Klem om een ​​vlak oppervlak te houden en schroef en lijm samen, zoals getoond, met 2-1 / 2 “zakgaten schroeven. Ik stel voor dat je dit nog een keer schuurt om de top te laten vegen.

Stap 6: Montage van de middelste plank

Boorgatgaten, evenwijdig in de drie 44 inch 2 × 6’s zoals afgebeeld in de afbeelding. U zou de lelijkere zijkanten van uw hout moeten kiezen om aan deze kant te zijn. Klem om een ​​vlak oppervlak te houden en schroef en plak de drie 2 × 6’s en 2 2 × 2’s samen, zoals afgebeeld, met 2-1 / 2 “zakgatenschroeven. Ik stel voor dat je dit nog een keer schuurt om de top te laten vegen

Stap 7: Montage van de bodemplank

Boorgatgaten, evenwijdig in de drie 44 inch 2 × 6’s zoals afgebeeld in de afbeelding. U zou de lelijkere zijkanten van uw hout moeten kiezen om aan deze kant te zijn. Klem om een ​​vlakke ondergrond te houden en schroef en plak de drie 2 × 6’s, vastgeklemd tussen de 2 × 2 en de 2 × 3, zoals getoond met 2-1 / 2 “zakgat schroeven.

Stap 8: Montagetafel

Boor de zakgaten, zoals getoond in de planken en de bovenste rails. Let op dat de middelste plank drie zakgaten heeft, een aan elk uiteinde en een in het midden van de X (dit is niet het middelpunt). Zorg ervoor dat de achterkant van de planken eerst met de achterkant van de zijkant spoelen en markeer waar je zakgaten moeten gaan. Met de bovenste rails spoelen met de buitenste bovenhoeken van de zijpanelen, bevestigt u met 2 “zakgaten schroeven zoals afgebeeld. Zorg ervoor dat uw planken vierkant zijn en bevestigen met 2 “zakgaten schroeven zoals afgebeeld.

Stap 9: Montagetafel

Met de bovenste rails spoelen met de buitenste bovenhoeken van de zijpanelen, bevestigt u met 2 “zakgaten schroeven zoals afgebeeld. Zorg ervoor dat uw planken vierkant zijn en bevestigen met 2 “zakgaten schroeven zoals afgebeeld.

Stap 10: Montagetafel

Maak de tafel af door de bovenkant toe te voegen. Om dit te doen moet u vier zakgaten in de rugleuning (2 × 3) boren, zoals afgebeeld. Bevestig de bovenkant met vier 2 “zakgaten schroeven in de achterste rail en 2” houten schroeven door de 2 × 2’s zoals aangegeven door de pijlen in de afbeelding.

Stap 11: Achterpaneel toevoegen

Knip je 1/4 “multiplex tot 24 × 45.5” en spijker of schroef het naar de achterkant, zoals afgebeeld in de foto. Het is verstandig om een ​​lijn over de rug te tekenen om u te laten zien waar u moet nagelten. Opmerking: Ik heb hiervoor een afwerking nagelaar gebruikt met 1-1 / 4 “brads, maar als je geen nagelaar hebt, kun je ook schroeven gebruiken.

Stap 12: Montage Topper

Boor je zakgaten aan elk uiteinde van de 1x4x17 “borden. (Zorg ervoor dat je jig voor 1 “materiaal wordt aangepast). Zorg ervoor dat u uw zakgaten plaatst waar ze de beste verborgen zijn. De twee borden rechts in de foto moeten de gaten aan de andere kant hebben (maar ik kan niet laten zien dat ik nu kan?). Monteer uw topper zoals aangegeven met 1-1 / 4 “zakgaten schroeven, zorg ervoor dat de gewrichten lijmen.


Stap 13: Topper installeren

Boor de zakgaten zoals afgebeeld, behalve voor de rechterkant, deze zouden aan de andere kant moeten zijn om hen het beste te verbergen. Bevestig de topper met 1-1 / 4 “zakgatenschroeven.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *